postcode loterij voordeelagenda

Wereldbol met 33% korting via de Postcode Loterij Voordeelagenda

Deelnemers van de Postcode Loterij krijgen meer. Zoals leuke kortingen via de jaarlijkse Voordeelagenda.

Met de speciale actie van de Nationale Postcode Loterij Voordeelagenda krijg je 33% korting op 2 Wereldbollen. Een smakelijke actie. En nog mooier: met de aankoop van de Wereldbol draag je bij aan het einde van honger – want van elke verkochte bol gaat € 0,30 naar het werk van The Hunger Project

Normaal kosten 2 Wereldbollen € 5,90. Met de korting bon uit de Voordeelagenda krijg je 33% korting en betaal je maar € 3,95. Kijk hier welke bakkerijen aan de actie meedoen

Details aanbieding

Deze aanbieding is geldig van 1 januari 2020 tot 1 januari 2021, niet in combinatie met andere kortingsacties en niet inwisselbaar tegen contanten.

Bekijk hier welke bakkerijen aan de actie meedoen. Let op: als de Wereldbollen die dag op zijn geldt op = op. Je kunt het dan op een andere dag nog eens proberen.

De Voordeelagenda valt rond 24 september 2019 op de mat van deelnemers van de Postcode Loterij. Je vindt deze actie onder bon 139.

Nationale Postcode Loterij en The Hunger Project

The Hunger Project is trotse beneficiënt van Nationale Postcode Loterij. De Postcode Loterij is de grootste goede doelen loterij van Nederland en haalde tot nu toe meer dan 5,8 miljard (!) euro op voor goede doelen. Sinds 2011 steunen ze The Hunger Project met € 500.000 per jaar.

Inmiddels spelen 3 miljoen Nederlanders mee. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 107 goede doelen werkzaam op het gebied van Mens en Natuur, waaronder The Hunger Project.

De Wereldbol en The Hunger Project

De Wereldbol is een brood met een boodschap. Wie een Wereldbol koopt, helpt mee een einde te maken aan chronische honger.

Honger is het grootste oplosbare probleem. Nog ruim 821 miljoen mensen wereldwijd hebben honger, en dat is nergens voor nodig. De Wereldbol investeert in het einde van honger, door per verkochte Wereldbol een bedrag af te dragen aan The Hunger Project. Lees meer